KETT'S CANDLES - Luxury Scented Experience

KETT’S CANDLES přichází a s ní i nový příběh pro Vaše smysly.

S radostí a pýchou Vás budeme na stránkách našeho blogu postupně seznamovat s produkty naší autorské značky KETT’S CANDLES. Hlavní filosofií naší značky je fokus na originalitu a jedinečnost. Nesplynout s davem, přinášet nové smyslové zážitky a bourat hranice mainstreamu.

Proto u nás nenajdete sériově vyráběné sklenice, bavlněný knot, parafínový vosk a nudné vůně. 

Synonymem našich vonných svíček a vosků je kvalita a precizní zpracování. Značka KETT’S CANDLES zaujme všechny, kteří touží být vyniknout, zbožňují luxus a pocit výjimečnosti. Osobnosti, které se rády obklopují příjemnými, sofistikovanými vůněmi a designovými předměty, které mají styl a příběh. A jeden takový příběh Vám budeme vyprávět. Pevně věříme, že se na našich stránkách budeme pravidelně potkávat u našich článků, postřehů a myšlenek. Chceme s Vámi sdílet naši vášeň pro vůně a design.

Nápadu, povýšit vonnou svíčku na designový šperk, vdechli život designéři ve sklářském atelieru Valner. Naše představy nám pomohli svými návrhy zrealizovat a Vy se nyní můžete těšit z precizního řemeslného zpracování českého skla v originálním, nadčasovém designu.

Výroba - blog

Každá sklenice je originálem, který vznikl poctivou ruční prací českých sklářů. Naše sklenice jsou vyráběny technikou foukání skla do formy pomocí sklářské píšťaly, což je u silnostěnných tvarů fyzicky i technicky náročný proces. České hutní sklo má právem ve světě tu nejlepší pověst. Křišťálově čisté, kvalitní a silné sklo dává našim sklenicím punc kvality a díky svojí variabilitě je můžete po vyhoření svíčky využít nejrůznějšími způsoby.

Nenechte si ujít další články, ve kterých Vás seznámíme s použitými materiály, jako jsou například vosky, vůně nebo unikátní dřevěné knoty. Na kvalitu použitých materiálů klademe veliký důraz a rádi svým zákazníkům blíže představíme prémiové ingredience, ze kterých jsou jejich oblíbené produkty vyrobeny.

001_postcard blog

 

Zpět do obchodu